NIEUWE VOORSTELLING

SPROOKJESLICENTIE

Er was eens… een sprookje. Maar niet zomaar een sprookje dat je kunt opzoeken in je sprookjesboek. Op de veen- en zandgronden in Drenthe en Groningen hebben we onze eigen sprookjesfiguren, met allemaal hun eigen probleem. Neem nou de broer van Klaas Vaak: Bert Soms. Hij en zijn sprookjesvrienden zijn tot hun grote ergernis nét niet bekend genoeg geraakt om in de sprookjesboeken te mogen staan.

En dan heb je de Witte Wieven: want wat moet je doen als je familie uit beruchte boze heksen bestaat maar je zelf liever een beroemde blije heks wil zijn?

In deze magische voorstelling volgen we Bert Soms en Willemijntje het Witte Wiefje die ons een uniek kijkje geven in de sprookjeswereld. Ga met de sprookjesfiguren mee op zoek naar wie ze echt zijn, en nog belangrijker: wie ze eigenlijk wíllen zijn.

De voorstelling wordt gespeeld in het kader van de Oktobermaand Kindermaand en neemt ongeveer drie kwartier in beslag. Na de voorstelling kunnen de kinderen samen met de spelers van het stuk nog knutselen en theaterspelletjes doen.

toegang: gratis
reserveren:  via het reserveringsformulier, dan weten we hoeveel bezoekers we kunnen verwachten!

Reserveer nu uw kaarten voor deze voorstelling!

  • Alle voorstellingen zijn reeds gespeeld!
sprookjeslicentie promo voor OKM 2022
odeon cultuurhuis