GESPEELDE VOORSTELLINGEN

2019: geNEUSel

Brenda, de verwarde wens fee heeft de grootste fout uit haar feeën carrière gemaakt. Ze denkt dat ze een wens mag uitspreken voor een lief klein babyprinsesje, maar het blijkt een babyprinsje te zijn. Is de fout onherstelbaar? De feeën zetten natuurlijk alles op alles om de fout van Brenda te herstellen, maar of dat gaat lukken? De trollen willen niets liever dan de Orde van vrije feeën uitschakelen…

2018: Caramba

Tijdens deze voorstelling wordt je meegenomen naar Mexico. Daar houdt een grote smokkelaarsbende de bewoners van Burrito stevig in haar greep. Er is maar één iemand die de smokkelaars kan tegenhouden, maar die heeft het te druk met de liefde…. EL AMOR.

2017: PapperdeLap

De prins ziet de prinsessen niet zitten. De koningin denkt alleen aan schaken. De adviseur van de koningin heeft grote ambities en dan is er nog het spinnewiel. EEN GOUDEN COMBINATIE? Maar wie kijkt daar stiekem mee?!

2016: Formula 35

Wie heeft er nou een hekel aan kinderen? Dat kan toch haast niet? Toch is het zo! Tijdens een besloten heksenconferentie wordt besloten om alle kinderen op de wereld te veranderen in een muis.Dat lijkt niet zo eenvoudig, maar de Opperheks heeft een duister plan bedacht. Ze is vergeten dat er ook hele slimme kinderen bestaan, die er alles aan zullen doen om dat te voorkomen.

2015: Blauw Boskruid

Een tankauto met gas verongelukt in het bos, waardoor de dieren ziek worden en de bomen hun blad verliezen.

2014: De Leerfabriek

David wordt geboren als zijn vader al overleden is. Hij is gelukkig samen met zijn moeder Clara en hun verzorgster Peggotty. Veertien jaar later ontmoet Clara meneer Murdstone. David en meneer Murdstone kunnen echter niet goed met elkaar opschieten. Op een dag neemt meneer Murdstone David mee naar zijn schoenenfabriek waar hij moet gaan werken. David ontdekt dat in die fabriek heel veel kinderen elke dag weer, heel hard moeten werken. Al snel maakt David vrienden en bedenkt hij een plan om te ontsnappen. Maar of dat gaat lukken?