Wist u dat ...

Nieuws en ander leuks

De beste wensen…….

09 december 2020

Jeugdtheater Tikotaria wenst alle bezoekers van onze site hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2021. Voor ons is 2021 een jubileumjaar. Tikotaria bestaat 40 jaar. We hopen iedereen snel weer te zien tijdens onze voorstelling. Het is nog even afwachten hoe en wanneer dat gaat lukken. Maar we houden de moed erin.

Kostuum in wording

13 november 2020

Dit is één van de vele kostuums in wording, die elke voorstelling weer speciaal voor een bepaalde rol worden gemaakt. Na 40 jaar beschikt Tikotaria over een hele zolder vol met kleding. Soms kunnen bepaalde kostuums met wat aanpassingen een tweede of derde keer gebruikt worden.

Paspoppen voor Heidy

13 november 2020

Op de foto staat Heidy Wierenga. Heidy zorgt al jaren dat alle spelers elke voorstelling kunnen spelen in mooie en draagbare kleding. Elk jaar denkt ze mee over de juiste kleding voor iedereen en wordt voor elke speler het juiste kostuum op maat gemaakt. Afgelopen jaar is ze als dank voor haar inzet door de medewerkers …

Paspoppen voor Heidy Lees verder »

Emmy, Yolly en Thea jubilarissen bij Tikotaria

24 juni 2011

Tijdens de voorstellingen in 2010 en 2011 werden Emmy Mulder, Yolly van Kan en Thea Doorduin geridderd in de orde van Tikotaria, omdat ze al 25 jaar hun medewerking hadden verleend aan een voorstelling van Tikotaria in welke vorm dan ook.

Posters van Tikotaria door PEJO

05 juni 1995

Sinds 1995 maakt Pejo de posters voor de voorstellingen van Tikotaria. Deze posters staan allemaal onder het tabblad: Komt dat zien. Voor meer over Pejo kun je kijken op zijn eigen website: www.pejocartoons/?page=3.